Hírek, akciók röviden

Cégünk vállalja a Paslode termékek teljes körű szervizelését, karbantartását.

Bármennyi időt is vesz igénybe, csak 1 órát fizet!

Keressen minket bizalommal!

Címlap Kapcsozók
Paslode kapcsozók

Paslode HT550C kézi kapcsozó

  Paslode HT550C kézi kapocsbeütő

  Használata olyan, mint a kalapácsnak, csak oda kell vele ütni, ahol rögzíteni szeretnénk. Viszont nem kell akkora erőt kifejteni, mint egy szög beverésénél. Több területen is felhasználható, akár otthoni barkácsolásnál is. Leginkább foliák, szigetelő anyagok, kárpitok, stb. rögzítésére használatos.

Bővebben...
 
Paslode IM 200/50 S16 kapocsbelövő

  Paslode IM 200/50 S16 gáztechnológiás kapocsbelövő készülék

  A Paslode gyár a kapcsozók irányában is fejlesztette a gáztechnológiát, ennek egyik eredménye ez a remek kapcsozó. Mint a többi gázpatronos készüléknél, itt a fő erények közé tartozik a mobilitás, a plussz levegő- és áramellátás nélküli technológia. Ideális gép a főleg külső vagy nehezen megközelíthető helyeken. Kompakt, praktikus kivitel, mellyel gyors és precíz munka végezhető, a könnyű kezelhetőségéről már nem is beszélve. Felhasználási területe változó a faipari tevékenységek között, de leginkább faház, készház gyártók, illetve belső építészek használják.

Bővebben...
 
Paslode S150-W16R kapocsbelövő

  Paslode S150-W16R pneumatikus kapocsbelövő készülék

  Ez a kapcsozó főleg az ácsmunkákban használatos, zsindelyezéshez, de egyéb területeken is megálja a helyét. Kis súlya és mérete miatt szinte bárhol alkalmazható, használata kényelmes, egyszerű. A készülék orrésze lehetővé teszi a pontos mélység állítást, amit remekül alkalmazhatunk a különféle keménységű anyagoknál. Marokrésze gumírozott, ami meggátolja a kézben való csúszkálást hosszabb időn keresztül is.

Bővebben...
 
Paslode MDS1840 kapocsbelövő

  Paslode MDS1840 pneumatikus kapocsbelövő készülék

  Széles körben elterjed kapocsbelövő gép. A bútor gyártástól kezdve, a nyílászárókon át, a csomagolás technikáig, mindenhol megálja a helyét. Ideális befejező munkákhoz vagy ideiglenes rögzítésre is. Kezelhetősége könnyű, gyors, pontos munkát lehet vele elérni. A munkafolyamat során keletkező esetleges hibát (pl. kapocs elakadás) gyorsan meg lehet szüntetni. Karbantartási igénye minimális.

Bővebben...
 
Paslode CS5000 kézi kapcsozó

  Paslode CS5000 kézi kapocsbelövő ipari célú felhasználásra

  Kisebb, nem folyamatos munkákhoz ideális kézi kapcsozó. A minőség és pontos rögzítés ennél a készüléknél is meghatározó, csakúgy, mint a pneumatikus kapcsozóknál. Kiképzésének köszönhetően nem kell nagy erőt kifejteni a kapocs belövéséhez. Könnyű, strapabíró kivitel, mélységállítási lehetőséggel, ami nem utolsó szempont a különféle anyagok rögzítésénél.

Bővebben...
 


Paslode szegbelövő, kapcsozó, tűszegező javítás, szervizelés
Ön milyen faipari gépet vásárolna?