Hírek, akciók röviden

Cégünk vállalja a Paslode termékek teljes körű szervizelését, karbantartását.

Bármennyi időt is vesz igénybe, csak 1 órát fizet!

Keressen minket bizalommal!

Címlap Szögbelövők
Paslode szögbelövők
Paslode IM90i szögbelövő

 

 

  A Paslode IM 350/90 CTQ gáztechnológiás szegbelövő készülék továbbfejlesztett változata.   Ugyanazzal a gázzal és szegekkel dolgozik, mint az elődje.

Az új dizájn nem csak szebb külsőt, hanem kényelmesebb munkavégzést is biztosít. 

  - teljesen mobil, levegő- és áramellátás nélkül működik

  - ideális faház-, tetőszerkezet-, láda-, raklapgyártáshoz, kerítés elemekhez, kerti bútorokhoz, erdészetben

  - folyamatos munkánál is állandó ütésenergia

  - gyors munkavégzés ( 2 szög belövése másodpercenként )

 

Bővebben...
 
Paslode 6512/130 SQ szögbelövő

  Paslode 6512/130 SQ síktáras szögbelövő készülék

  Nagyobb, nehezebb darabok rögzítésére kiváló gép, stabil, erős kötést biztosít. Remek választás faház vagy rönkház gyártásához, de nagyobb tároló, csomagoló szerkezetek előállításánál is nagy segítséget nyújt. A gépben alkalmazható szegek 90-130mm szárhosszal rendelkeznek, akár gyűrűs kivitelben is a biztosabb kötés érdekében. A gép súlya megközelíti a 7 kg, de teljesítménye ezt kompenzálja. A gépház igen strapabíró szerkezet, melyre rásegítő fogantyút is szereltek a kényelmesebb munkavégzés érdekében.

Bővebben...
 
Paslode PSN100 szögbelövő

  Paslode PSN100 síktáras szögbelövő készülék

  A Paslode PSN90 nagytestvére. Ha minőségi faházat vagy egyébb olyan terméket gyárt, ahol a minősítés elengedhetetlen, akkor ez a gép az Ön elvárásainak tökéletesen megfelel. Minősített szegek széles skálája bitosítja, hogy minél tágabb területen használni tudja ezt a szegbelövő készüléket. Valójában az erősebb, nagyobb faipari elmek összekötésére, rögzítésére tervezték, de kisebb egyszerűbb munkákat is el lehet vele végezni. Kedvelt gép a faházgyártásban.

Bővebben...
 
Paslode CNW90 szögbelövő

  Paslode CNW90 dobtáras szögbelövő készülék

  A Paslode dobtáras szögbelövő gépei közül a legnagyobb teljesítményű készülék. Sima és gyűrűs szárú szögeket, 50-90mm szárhosszig lehet vele belőni. Gyors, pontos munkavégzést tesz lehetővé a minőség megőrzése mellett. Méretéhez és teljesítményéhez képest a súlya nem nagy, kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, de balancer segítségével még jobban lehet fokozni a kényelmet egyhelyben történő, álló munkavégzés során. Folyamatos, állandó munkákhoz idális, karbantartási igénye minimális.

Bővebben...
 
Paslode IM 350/90 CTQ szegbelövő

 

 Gyártásból kivonva, beszerzése bizonytalan.

 

Paslode IM 350/90 CTQ gáztechnológiás szegbelövő készülék

  A Paslode cég forradalmi újításaként évekkel ezelőtt megjelentette a teljesen mobil, gáztechnológiás készülékét. Kezdetben csak egy gépre összpontosítottak, de ma már minden területre megalkották az oda illő készüléket. Több újításon és tervezésen esett keresztül a szögbelövő, melynek eredménye mára egy teljesen kiforrott, minőségileg és megbízhatóságilag kifogástalan termék lett.

Bővebben...
 


Paslode szegbelövő, kapcsozó, tűszegező javítás, szervizelés
Ön milyen faipari gépet vásárolna?