Hírek, akciók röviden

Cégünk vállalja a Paslode termékek teljes körű szervizelését, karbantartását.

Bármennyi időt is vesz igénybe, csak 1 órát fizet!

Keressen minket bizalommal!

Címlap Tűszegezők
Paslode tűszegezők
Paslode FN1850 tűszegbelövő

  Paslode FN1850 pneumatikus tűszegbelövő készülék

  A Paslode FN1835 nagyobb változata. A csúcsban végződő orrész egy műanyag védőkupakot kapott, ezáltal nem hagy nyomot a felületen, szép, minőségi munkát tud kiadni a kezéből aki használja. Továbbá a szegtár alsó vége is gumírozott, így ha a megmunkálandó anyaghoz tartja a gépet, az nem fogja felsérteni a felületet. Felhasználaható tűszegek széles intervalluma (16-50mm) lehetővé teszi, hogy többféle területen is alkalmazhatjuk a készüléket.

Bővebben...
 
Paslode FN-1665.1 tűszegbelövő

  Paslode FN-1665.1 pneumatikus tűszegbelövő készülék

  Fő erényei kis súlya mellett a gyors, precíz rögzítés, a minőség megtartása bármilyen körülmények között. Mélységállítója segítségével bármilyen keménységű fához is tud alkalmazkodni. Biztonsági orral felszerelt, mely egy műanyag kiegészítővel, a kényesebb felületeket is megkímélhetjük.  A jól kézreálló, ergonomikus fogantyúval felszerelt gép biztosítja Ön számára az egész napi kényelmes munkavégzést. A készülékhez használatos szegek széles intervalluma segíti Önt a különféle feladatok elvégzésében.

Bővebben...
 
Paslode IM50 F18 tűszegbelövő

  Paslode IM50 F18 gáztechnológiás tűszegbelövő készülék

  A Paslode cég, miután látta, hogy a gáztechnológia egyre népszerűbb lett a felhasználók körében, tovább szélesítette a gázpatronos gépek kínálatát. Ennek egyik eredménye lett az IM50 F18 tűszegező készülék. Ugyan azt tudja, mint a pneumatikus gépek, de nagy előnye a mobilitás, mivel itt is magában hordozza a gép az összes technológiát, ami a működéséhez kell. Csak egy akkumulátor (amit a gép törzsében helyezünk el), egy gázpatron és persze a kiválasztott tűszeg kell bele, és már lehet is kezdeni a munkát. Ilyen egyszerű!

Bővebben...
 


Paslode szegbelövő, kapcsozó, tűszegező javítás, szervizelés
Ön milyen faipari gépet vásárolna?